Extra concerten Marco Borsato in De Kuip!

Marco Borsato heeft twee extra concerten in De Kuip aangekondigd. De shows vinden plaats op zaterdag 1 juni en woensdag 5 juni 2019. De kaartverkoop voor de extra concerten verloopt via www.borsato.nl.

De extra shows betekenen een bijzondere mijlpaal voor zowel de zanger als het stadion. Het oude record van The Rolling Stones, die tussen 1982 en 2003 tien keer in het stadion optraden, wordt nu verbroken door Borsato. Met deze extra shows komt zijn totaal op twaalf De Kuip-optredens.

Marco Borsato: ‘Ik ben eerlijk gezegd een beetje stil van de ontwikkelingen van vanochtend. Uiteraard denk ik weleens terug aan de succesvolle concertreeksen van 2002 en 2004, maar anno 2019 is dat natuurlijk veel minder vanzelfsprekend. Ik ben dan ook ongelofelijk trots en dankbaar dat het publiek van toen en nu nog steeds mij en mijn muziek omarmt. Het heeft oprecht al mijn verwachtingen overtroffen’. Marco Borsato stond maar liefst negen keer eerder in De Kuip. In 2002 en 2004 bezochten in totaal bijna een half miljoen mensen de concertreeks in het stadion. 

Kaartverkoop en informatie
De kaartverkoop voor Marco Borsato in De Kuip op woensdag 29 mei 2019, zaterdag 1 juni 2019 en woensdag 5 juni 2019 vindt plaats via www.borsato.nl. Op deze website vind je tevens meer informatie over de shows.