Controleer uw e-mailadres

Stadion Feijenoord N.V. streeft ernaar om steeds meer informatie per e-mail of via de website te verstrekken.

Om u sneller en beter van dienst te kunnen zijn, zullen wij u in het vervolg zoveel als mogelijk per e-mail en via deze webpagina informeren over aandeelhouders gerelateerde zaken. Ook zullen wij de vergaderstukken, inclusief het jaarverslag, voor de eerstvolgende Algemene Vergadering van Aandeelhouders in december as. uitsluitend per e-mail aan u verstrekken. Het is dan ook belangrijk dat wij in het bezit zijn van uw e-mailadres om u in het vervolg adequaat te kunnen informeren. 

Onlangs hebben wij u aangeschreven met het verzoek om het e-mailadres dat bij ons bekend is te controleren of in het geval uw e-mailadres bij ons nog niet bekend is, door te geven aan de aandeelhoudersadministratie. 

Mocht u uw e-mailadres nog niet hebben doorgegeven, dan willen wij u vriendelijk vragen om het e-mailadres waarop u wil worden geïnformeerd over aandeelhouders gerelateerde zaken spoedig aan ons door te geven via aandeelhouders@dekuip.nl

Wanneer u zelf niet beschikt over een e-mailadres, maar wij u kunnen informeren via een e-mailadres van uw naaste, dan kunt u dat e-mailadres aan ons doorgeven.

Bij voorbaat dank.

Directie Stadion Feijenoord N.V.