Aftellen tot Najib en Jandino live in De Kuip!

Nog even en dan is De Kuip het decor van het grootste comedy en muziekspektakel ooit in Nederland: Najib en Jandino live in De Kuip! Twee van ’s lands grootste comedians treden op in het meest iconische stadion van het land. Omlijst door een muzikaal programma met een paar van de populairste acts van dit moment.

’Nu kom ik terug’

Na Michael Jackson, Prince en Bruce Springsteen is De Kuip nu dus voor Najib en Jandino. "Het is voor mij altijd al een droom geweest om met Najib samen te werken én een show in De Kuip te geven. Dit zijn dus twee dromen die in één keer uit gaan komen.", aldus Jandino. Najib: "Het moet een kick zijn voor voetballers om in een vol stadion te scoren. Dat gevoel willen wij ook hebben. Hoe mooi is het om voor 40.000 fans op te treden." Jandino: "Ik heb ooit meegedaan aan de selectie rondes van Feyenoord, maar ik ben er niet doorheen gekomen. Nu kom ik terug."

Dromen waarmaken

Comedy & Concert wordt daarmee de grootste comedyshow die ooit in Nederland werd gegeven. Met video, licht, live muziek, dansers en vuurwerk, zowel verbaal als in de lucht. Najib: "Als comedian wil je steeds meer publiek bedienen. Na een HMH en Ziggo Dome wil je nog groter." Comedy & Concert brengt alles wat je van een stadionshow verwacht en meer. "Dromen moet je waarmaken en deze gaan wij waarmaken."

Artiesten

De muzikale gasten die de afgelopen tijd zijn onthuld zullen samen met Najib & Jandino de ervaring in De Kuip tot nieuwe hoogten brengen. Onder meer Broederliefde, Gerard Joling, Sevn Alias , Jan Smit en Trijntje Oosterhuis zijn van de partij op 1 juli in De Kuip. Ook REPLAY , Edsilia  Rombley , Berget Lewis , Rolf Sanchez en r&b groep Dignity zijn aan de line-up toegevoegd. Verder is de komst van comedian Roué Verveer bevestigd. 

Kaartverkoop

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor het comedy en muziekspektakel in De Kuip. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op https://www.comedyenconcert.nl.  

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.