Vijf redenen om je kerst- of nieuwsjaarsborrel in De Kuip te organiseren

De ultieme Rotterdamse kerst- of nieuwjaarsborrel organiseer je in De Kuip. Hoe? Dat leggen we uit aan de hand van vijf typisch Rotterdamse uitspraken. Ja toch, niet dan?!

1. “Het komt m’n strot uit!”
Organiseer eens geen saaie borrel op kantoor meer, maar ga voor een leuke externe locatie. Dus geen borrel onder het systeemplafond, geen zorgen over voldoende eten en drinken en misschien wel nog belangrijker: geen rommel op kantoor na afloop!

2. “Zo oud als de weg naar Kralingen"
Zorg voor een verrassende en unieke locatie in plaats van de kantine of het restaurant om de hoek. Een spraakmakende locatie met aantrekkingskracht kan een positieve werking hebben op het aantal medewerkers dat de borrel daadwerkelijk bezoekt.
Tip: Kijk eens naar de authentieke zalen aan de monumentale Olympiazijde van De Kuip, die een echte unieke Rotterdamse sfeer ademen.

3. “Niet te nassen”
Samen eten is de sterkste sociale activiteit die er is. Wanneer je eten wilt serveren, zorg dan allereerst dat er voldoende is. Bij een feest of borrel zonder diner volsta je vaak met borrelhapjes. Vindt de borrel in de namiddag of vroege avond plaats, dan is een buffet of walking dinner een betere optie. Er is immers niets zo erg als dronken gasten.
Tip: Serveer onze op echt Kuip-gras gerookte zalm.4. “Met de benenwagen of met lijn twee”
Check altijd de bereikbaarheid van de locatie. Hoe is het parkeren geregeld en is de locatie ook met openbaar vervoer bereikbaar? De Kuip is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft meer dan duizend gratis parkeerplaatsen recht voor de deur.
Tip: Wil je echt origineel vervoer voor je gasten? Reserveer dan de Feyenoord-spelersbus.

5. ”Hebbie dat gezien gozert?”
Laat de verveling niet toeslaan en zorg voor een leuk en divers programma. Overweeg een extra toevoeging aan het programma. Denk eens aan een rondleiding door het stadion waarbij de gasten onder meer de spelerstunnel en het heilige gras van De Kuip bezoeken.
Tip: Maak een groepsfoto langs het veld of op de tribune.

Niet lullen, maar poetsen! Neem contact met ons op voor hét ultieme Rotterdamse feest op de meest veelzijdige evenementenlocatie van de regio Rijnmond via evenementen@dekuip.nl of 010 - 942 93 12. Meer informatie over de mogelijkheden in De Kuip lees je hier.