Honderden bezoekers in De Kuip tijdens Museumnacht

De Museumnacht010 is voor De Kuip een groot succes geworden. Ongeveer 350 mensen bezochten het onlangs heropende Feyenoord Museum aan de Olympiazijde van De Kuip.

Speciaal voor de Museumnacht010 konden geïnteresseerden voor één keer in de avonduren een reis maken door de rijke geschiedenis van Feyenoord.  Aan de hand van de vele trofeeën, talloze relikwieën en een indrukwekkende tijdlijn konden bezoekers in het vernieuwde museum alles te weten komen over de rijke clubgeschiedenis én daarnaast hun eigen Feyenoord-sterrenteam samenstellen.

Een van de hoogtepunten van de Museumnacht010 in De Kuip was het spandoek ‘De Zilvervloot’. Het doek, dat getoond werd voorafgaand aan de Europa League-wedstrijd tussen  Feyenoord en Sevilla in 2014, was vanaf de oude eretribune goed te bewonderen. FSV De Feijenoorder zorgde voor de presentatie van het doek en leden van het sfeerteam gaven uitleg over de totstandkoming van dergelijke spandoeken. 

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.