Monster Jam in De Kuip

Monster Jam in De Kuip

Monster JamĀ® keert op zaterdag 6 juli terug naar De Kuip in Rotterdam met de grootste show op vier wielen vol actie en spectaculaire, zwaartekracht tartende stunts. De meest bekende trucks ter wereld leveren wat fans het liefst willen zien - meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie!

Iedere Monster Jam truck heeft een coureur van wereldklasse die zijn truck tot het uiterste drijft in de krankzinnige competitie! En…bij Monster Jam ben jij de jury! Stem real time op jouw favoriet en bepaal de uitkomst.

Bezoek de Monster Jam® Pit Party, voorafgaand aan de show. Bekijk de Monster Jam trucks van dichtbij, ontmoet de coureurs, maak foto’s, verzamel handtekeningen en nog veel meer! Vergeet niet de FunZone te bezoeken met tal van activiteiten. Bestel je Pit Party Pas gelijk met je ticket.

Monster Jam is een must voor de liefhebber van groots spektakel en brullende motoren. Neem je familie en vrienden mee en zit op het puntje van je stoel tijdens dit verrassende, verbluffende en onvergetelijke evenement!

Kaartverkoop
Meer informatie over het evenement en de kaartverkoop vind je op MonsterJam.nl

Parkeerkaarten
Het aanschaffen van parkeerkaarten voor dit evenement kan via deze pagina.

Groepsarrangementen
Deel de actie van Monster Jam met familie, vrienden, collega's of relaties! Monster Jam is namelijk perfect te combineren met kleine ontvangsten vanaf 50 personen, inclusief een hapje en een drankje, tot aan grotere bijeenkomsten – speciaal voor jou op maat gemaakt:

  • Groepsaanbieding 
  • VIP Package
  • Business seats (Platinum seats) & Business Units

Kijk hier voor meer informatie!ZATERDAG 6 JULI 2019 - DE KUIP, ROTTERDAM
Tickets verkrijgbaar vanaf € 20,90
Aanvang show: 15.00 uur 
Aanvang Pit Party: 10.30 uur - 13.30 uur (toegang tot 13.00 uur)
Tijdens een bezoek aan Monster Jam in het stadion gelden de huisregels van Stadion Feijenoord.