Marco Borsato in De Kuip

Marco Borsato in De Kuip

Op woensdag 29 mei, donderdag 30 mei, zaterdag 1 juni, zondag 2 juni en woensdag 5 juni 2019 keerde Marco Borsato terug naar de plek waar hij z’n grootste successen vierde: De Kuip! Dit deed hij niet alleen. Armin van Buuren, Davina Michelle, Maan, Diggy Dex, André Hazes, Lil Kleine en DI-RECT vergezelden Borsato tijdens het bijzondere optreden. Het was voor het eerst sinds 2008 dat er weer volwaardige concerten plaatsvonden in De Kuip.

Terugkeer
Met de terugkeer loste Borsato een belofte uit 2004 in, toen hij voor het laatst in De Kuip optrad. Tijdens het onthullen van z’n muurtekening in de spelerstunnel zegde hij destijds aan stadiondirecteur Jan van Merwijk toe ooit terug te keren in De Kuip. Daarmee zou hij het record van The Rolling Stones evenaren, die tienmaal optraden in het stadion. Uiteindelijk gaf Borsato dit voorjaar zelfs vijf concerten in De Kuip, waarmee zijn totaal op veertien shows kwam.

Terugblik
De mooiste momenten van de concerten nog eens beleven? Bekijk hieronder de aftermovie of de speciale pagina's met hoogtepunten.