Nederland - Ivoorkust interland

Nederland - Ivoorkust

Datum:
Tijd: 19:30

Het Nederlands elftal speelt op zondag 4 juni 2017 een oefenwedstrijd in De Kuip. Op Eerste Pinksterdag is Ivoorkust de tegenstander in Rotterdam. Het duel begint om 19:30 uur.

Het oefenduel tegen Ivoorkust is voor Oranje de eerste van twee wedstrijden in een week tijd in De Kuip. Vijf dagen na het treffen met ‘De Oranje Olifanten’ speelt het Nederlands elftal in Rotterdam de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg. Die avond klinkt om 20:45 uur het eerste fluitsignaal. Met de twee wedstrijden in De Kuip sluit het Nederlands elftal het lopende seizoen af. Het WK-kwalificatietreffen tussen Frankrijk en Nederland op donderdag 31 augustus in Parijs, is de opening van het seizoen 2017-2018. Kaarten voor de wedstrijd tussen Nederland en Ivoorkust zijn verkrijgbaar via www.dekuip.nl/oranje.

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.