Big Size Male Model Contest evenement

Big Size Male Model Contest

Datum:
Tijd: 12:00

Het idee achter deze modellenwedstrijd is dat er plussize mannenmodellen aan het modebeeld moeten worden toegevoegd. De vrouwelijke plussize modellen zijn ondertussen geaccepteerd in de modebladen en op de catwalk, nu is het de beurt aan de mannen. Alca Fashion heeft moeite om mannelijke modellen met karakter en een maatje meer te vinden. Het bedrijf hoopt daar met een Big Size Male Model Contest verandering in te brengen.

Als locatie voor de modellenwedstrijd is gekozen voor Rotterdam. Deze havenstad, de mainport tot Europa, met zijn grootse gebouwen en zijn zelfverzekerde oprechte,
hardwerkende kerels krijgt de primeur van dit evenement. De finale van deze wedstrijd, inclusief prijsuitreiking vindt plaats op 17 juni a.s. in de Kuip. 

De jury bestaat uit drie bekende Rotterdammers: acteur Ruben Arnhem, oud-voetballer Jan Boskamp en modeblogger van 'Hotterdan' Marianne Mosheuvel.

Inschrijving voor de Big Size Male Model Contest is mogelijk via: www.alcafashion.eu.

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.