KNVB Bekerfinale AZ - Vitesse bekerfinale

KNVB Bekerfinale AZ - Vitesse

Datum:
Tijd: 18:00

Op zondag 30 april wordt in De Kuip de jaarlijkse bekerfinale gespeeld. AZ en Vitesse zullen die dag in een uitverkocht stadion gaan uitmaken wie zich de winnaar van de KNVB beker van het seizoen 2016-2017 mag noemen.

Daarmee is De Kuip voor vele tientallen clubs de gedroomde eindbestemming van de lange weg naar de finale; een eindbestemming die slechts twee clubs zullen bereiken... De finales ontketenen vaak een waar volksfeest, waarbij De Kuip verdeeld is in twee grote supportersgroepen. 

AZ haalde de bekerinale door FC Lienden, FC Emmen ASWH, SC Heerenveen en SC Cambuur te verslaan. De route naar De Kuip liep voor Vitesse langs SV De Dijk, RKC Waalwijk, Jodan Boys, Feyenoord en Sparta Rotterdam. De Alkmaarders gaan zondag 30 april op jacht naar hun vijfde KNVB beker in de clubhistorie, terwijl hun opponent uit Arnhem bij winst de eerste titel uit de clubhistorie kan bijschrijven. De bekerfinale tussen AZ en Feyenoord begint zondag 30 april om 18:00 uur. 

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.